Spaghetti & Mandolino - home page / Typical products / Cheeses

biologicoWhole Caciotta Bolcarella

    La Casara Roncolato    Typical product VenetoVeneto

12,00 per forma intera 500 - 700g ca.

Add to favorites


Delivery costs: 6,40 €
(if you exceed 59,00 € You will get free home delivery for groceries)

Product shipped in thermal packaging (+1.90 €)
Delivery in: 2 - 4 days
Availability: Excellent
Ingredient table / Allergens: Latte



More infoLess info

Whole Caciotta Bolcarella

Formaggio freschissimo che prende il nome dalla località della Lessinia, Bolca (VR), famosa per i suoi pesci fossili coloratissimi.

Prodotto con latte vaccino della Valle d’Alpone si consuma dopo 20 giorni dalla produzione. Molto delicato e cremoso con una pasta compatta.

Whole Caciotta Bolcarella: How is it produced

La Casara Roncolato, Veneto

Ingredients Whole Caciotta Bolcarella

Ingredienti: Latte intero pastorizzato, caglio, fermenti lattici, sale.

Nutritional values

Whole Caciotta Bolcarella: use in the kitchen

Buono per insaporire snack con salumi delicati, panini al formaggio e toasts saporiti vini bianchi leggeri e rosati aromatici.

Tasting notes

Whole Caciotta Bolcarella: pairings

How to store Whole Caciotta Bolcarella At its best

Why do we like this product?


12,00 per forma intera 500 - 700g ca.


Visa
Mastercard
Paypal
Apple Pay
Contrassegno
Postepay
Scalapay
Google Pay
Satispay
Only products from excellent manufacturers Over 900 positive reviews