Spaghetti & Mandolino - home page / Typical products / Cheeses

biologicoCaciottina spiced with chives

    La Casara Roncolato    Typical product VenetoVeneto

7,90 per forma intera 300g ca.

Add to favorites


Delivery costs: 6,40 €
(if you exceed 59,00 € You will get free home delivery for groceries)

Product shipped in thermal packaging (+1.90 €)
Delivery in: 2 - 4 days
Availability: Excellent
Ingredient table / Allergens: Latte
  • From the producer to you, without intermediaries
  • Vacuum-packed after your order.
  • Long-lasting even after opening



More infoLess info

Caciottina spiced with chives

Caciottella con erba cipollina della forma del canestrato, prodotta con latte vaccino, viene stagionata per 1-2 mesi.

Caciottina spiced with chives: How is it produced

Durante la lavorazione l’erba cipollina viene aggiunta all’impasto e poi, dopo la stagionatura avvolta nella stessa erbetta. Ha sapore tipico, dolce e delicato.

La Casara Roncolato, Veneto

Tra le colline di Roncà, sotto l’antico vulcano della Calvarina, nasce la storia della famiglia Roncolato e del loro caseificio. Negli anni ’20 a Brenton, Ermenegildo con i figli Angelo e Romano, iniziano l’attività di casaro... Vai alla scheda di La Casara Roncolato

Ingredients Caciottina spiced with chives

Nutritional values

Caciottina spiced with chives: use in the kitchen

Ottima da aggiungere a tocchetti in insalate di verdure e legumi.

Tasting notes

Caciottina spiced with chives: pairings

Vino bianco leggero come Lugana o aromatico come Gewurtztraminer e Pinot Grigio.

How to store Caciottina spiced with chives At its best

Why do we like this product?


7,90 per forma intera 300g ca.


Visa
Mastercard
Paypal
Apple Pay
Contrassegno
Postepay
Scalapay
Google Pay
Satispay
Only products from excellent manufacturers Over 900 positive reviews