Spaghetti & Mandolino - home page / Typical products / Cheeses

biologicoCaciottina spiced with pepper

    La Casara Roncolato    Typical product VenetoVeneto

7,90 per forma intera 300g ca.

Add to favorites


Delivery costs: 6,40 €
(if you exceed 59,00 € You will get free home delivery for groceries)

Product shipped in thermal packaging (+1.90 €)
Delivery in: 2 - 4 days
Availability: Excellent
Ingredient table / Allergens: Latte



More infoLess info

Caciottina spiced with pepper

Caciottella della tipologia canestrato a base di latte vaccino. Nella lavorazione si aggiungono semi di pepe nero sarawak.

Dopo stagionatura di 1-2 mesi viene avvolto da pepe nero macinato. In questo modo il sapore di pepe è particolarmente accentuato fino al cuore. 
 

Caciottina spiced with pepper: How is it produced

La Casara Roncolato, Veneto

 
 

Ingredients Caciottina spiced with pepper

Nutritional values

Caciottina spiced with pepper: use in the kitchen

Formaggio da tagliere o per antipasti saporiti. Buono anche su pasta al forno.

Vini spumanti di buon corpo preferibilmente metodo classico e vino rosso speziato come Lagrein.

Tasting notes

Caciottina spiced with pepper: pairings

How to store Caciottina spiced with pepper At its best

Why do we like this product?


7,90 per forma intera 300g ca.


Visa
Mastercard
Paypal
Apple Pay
Contrassegno
Postepay
Scalapay
Google Pay
Satispay
Only products from excellent manufacturers Over 900 positive reviews