The BIO Salame del Cacciator is a small-sized salami that takes its name from the ancient tradition of hunters carrying these tasty, energetic, and protein-rich food rations in their bags.
The BIO Salame del Cacciator is produced from the processing of lean meat derived from the striated musculature of 100% Italian pork, with a production that is strictly organic and entirely carried out within the owned farms of Salumificio Pedrazzoli. Its peculiarity is the absence of dairy derivatives, polyphosphates, added preservatives, and gluten.
Italian pork*, sea salt, brown sugar*, spices*. * Organic product
Allergens: none
Shelf-life: 3 months
Average nutritional values per 100g of product
Energy: 363kcal / 1504kj
Fat: 29g of which saturated 13g
Carbohydrates: 0.4g of which sugars 0g
Protein: 24g
Salt: 3.6g
Delicate and particularly sweet and spicy, it should be consumed fresh with bread. Ideal for snacks, appetizers, and quality side dishes.
€ 6,90
per 170g ca.
Di seguito 8 di 854 recensioni di clienti Spaghetti & Mandolino
Servizio clienti eccezionale, spedizione rapidissima e prodotti di ottima qualità. Ricomprerò sicuramente
Giulia CandianPerfetto!!!!! Grazie a voi!!!!!
CancianiLa qualità sei prodotti è eccellente, la consegna è sempre puntuale.
Nadir CorbariNegozio fantastico e affidabile con prodotti di qualità. Consegna perfetta della spedizione.
Petr WolfMolto contenta e grazie per la disponibilità
ParvatiOttimi prodotti che uso da molto tempo ed ogni tanto assaggio qualche altro formaggio di capra per variare la mia dieta.
EnzoPrompt efficient delivery of goods as ordered.
David Mc4.9/5
Spaghetti & Mandolino ha ottenuto un punteggio medio di soddisfazione del cliente di 4.9 su 5 nelle ultime 100 recensioni
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